flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати судового розгляду клопотання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою відносно особи, яка повідомила про замінування суду

28 листопада 2017, 12:13

        Інформуємо  про результати розгляду клопотання слідчого органу про обрання запобіжного заходу  відносно особи Л., яка повідомила про замінування будівлі Зміївського районного суду Харківської області.

   У судовому засіданні розглянуті клопотання, подані сторонами, та заслухані сторони кримінального провадження з обґрунтуванням їх доводів.

        За результатами розгляду клопотання органу досудового розслідування про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно особи Л., за ознаками  кримінального  правопорушення передбаченого ч.1 ст. 259 КК України – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності, суддею Зміївського районного суду Харківської області Шаховою В.В. постановлено та проголошено ухвалу, в якій суд ухвалив обрати підозрюваному  Л. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в Харківській установі виконання покарань (№27) в межах строку досудового розслідування на 60 днів – до 22 січня 2018 року включно. Визначено суму застави в розмірі 84200 (вісімдесят чотири тисячі двісті) гривень.

        З повним текстом ухвали  зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

 

За інформацією прес-служби суду.