flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Захід від HALO Trust

03 листопада 2023, 15:08

  Сьогодні працівники Зміївського районного суду Харківської області відвідали захід з теми «Ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами» від представників міжнародної організації «The HALO Trust».

   The HALO Trust є найбільшою організацією у світі з гуманітарного розмінування. HALO є неурядовою, неполітичною, нерелігійною організацією зі штаб-квартирою у Великобританії. Місія HALO полягає у захисті життя та відновленні засобів до існування тих, хто постраждали від конфлікту. HALO виконує цю місію, очищуючи території від наземних мін та інших вибухонебезпечних предметів, що дозволяє людям безпечно відбудовувати своє життя після збройного конфлікту.

  Інформаційна кампанія  охоплювала наступну тематику: вибухонебезпечні та підозрілі предмети, що найбільш розповсюджені на території України; заходи безпеки в разі знаходження таких предметів; ознаки та маркування небезпечних територій, правила поведінки; що робити, якщо людина опинилась на потенційно небезпечній ділянці.

     Метою таких навчань є зниження ризиків від контактування з вибухонебезпечними предметами та запобігання нещасним випадкам шляхом надання рекомендаційних інструкцій для підвищення рівня обізнаності жителів вразливих регіонів.

                                                          Щиро дякуємо представникам The HALO Trust за корисну інформацію!

 

 

https://www.halotrust.org/where-we-work/europe-and-caucasus/ukraine/