flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про ухвалення заочного рішення Зміїського районного суду Харківської області

21 лютого 2023, 11:30

Зміївським районним судом Харківської області ухвалено заочне рішення від 17.02.2023, повний текст якого складено 20.02.2023 у справі №621/2175/22 за позовною заявою Комунального підприємства "Зміївське виробниче управління житлово-комунального господарства" Зміївської міської ради Чугуївського району Харківської області до Горлова Сергія Володимировича про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням, та вирішено:

Позов задовольнити.

Визнати Горлова Сергія Володимировича, 18 серпня 1992 року народження, таким, що втратив право користування житловим приміщенням за адресою: вул. Бутівська, 5, м. Зміїв, Чугуївський район, Харківська область, 63401.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених ЦПК України, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Заочне рішення може бути переглянуте Зміївським районним судом Харківської області за письмовою заявою відповідача, яка може бути ним подана протягом тридцяти днів з дня його складення.

Відповідач, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його складення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.